The studio was founded in 2017 by Alain-Celest de Buck and Noah Valentyn. After the debute and solo exhibition of Noah Valentyns work (New York City), they discovered the strength of working as a team and the importance of the real life presentation of art in a digital era.
Their goal was to find a studio to produce and present art, creative projects and start new collaborations.

With special thanks to Carlo Strijk who helped initiating and starting the new studio and concept.
Depart from love. and you will always find the strength to build bridges and start new challenges.


Alain-Celest de Buck, foto: © Noah Valentyn Photography

Alain-Celest de Buck,
foto: ©Noah Valentyn Photography

Architect/ Creatief Ondernemer

Naast zijn werk als architect organiseert Alain-Celest exposities, projecten en events. Als zoon van de Santpoortse kunstenaar en portretschilder Diederik de Buck en zangeres/actrice Rieteke, is hij tussen de kunst opgegroeid.
Hij componeert onder andere de filmmuziek voor de korte film ‘Waiting for Pino’ (Noah Valentyn, 2018).

Samen met Noah Valentyn richt hij de Studio 'Depart From' op. Zij gebruiken de studio niet alleen zelf maar bieden het aan als platform voor kunstenaars en creatieve ondernemers om hun projecten onder de aandacht te brengen en uit te voeren. Ook stellen zij graag hun etalage aan de populaire Gerard Doustraat ter beschikking.

Noah Valentyn, foto: © Noah Valentyn Photography

Noah Valentyn,
foto: ©Noah Valentyn Photography

Fotograaf/ Creatief Ondernemer

Noah Valentyn is acteur, fotograaf en filmer. Na 9 jaar in New York en LA te hebben gewoond krijgt hij in Amsterdam zijn eerste solo expositie in het W Hotel (als onderdeel van de expositie bij de X Bank), bij het Lloyd Hotel in de Cultural Embassy en in Galerie Amsterdam aan de Spiegelstraat.  Nu vormt zijn werk een vast onderdeel van de exposities in ArtGallery Depart From.

Naast werk in opdracht werkt Noah ook als vrij kunstenaar aan zijn eigen projecten, waaronder de korte film ‘Waiting for Pino’ (2018). Vaak werkt hij in samenwerking met (inter)nationale vakgenoten. Maar ook is hij nog regelmatig te zien in (inter)nationale films, reclame en televisie series.